Meny Hudvård

Tips! Du kan boka fler behandlingar samtidigt genom att använda avsedd knapp på bokadirekt.se. Till exempel om du vill boka frans- och brynfärgning i samband med annan behandling och sen även lägga till en vaxning av överläppen.

 

När du köper produkter har du alltid konsultation och goda råd med på köpet.

 

Har du frågor om behandlingar eller om mina produkter Exuviance eller Clinicare är du välkommen att ringa 072-222 79 17.

 

Boka enkelt här!

 

 

 

HUDVÅRD

 

BEHANDLINGAR MED MICRODERMABRATION/MICRONEEDLING

DIAMOND MICRODERMABRATION 60min | 980Kr Rengöring,Dermabration,Ultraljud,Mask samt avslutande produkt.

Microdremabration är en skonsam metod för att fräscha upp huden och i viss mån reducera ytligt belägna rynkor, acne, solskador, pigmentförändringar, ojämn hudton, fina linjer samt grova porer.

 

DIAMOND MICRODERMABRATION 80min | 1295Kr

Rengörining,Dermabration,Portömning och Ultraljud en lätt Ansiktsmassage samt Mask och avslutande produkt.

Microdremabration är en skonsam metod för att fräscha upp huden och i viss mån reducera ytligt belägna rynkor, acne, solskador, pigmentförändringar, ojämn hudton, fina linjer samt grova porer.

 

MICRONEEDLING 60min | 1699 Kr

Tvätt, peeling, behandling, samt en sheet mask som du får med hem.

En behandling där man går mer på djupet, kan med fördel göras när huden behöver en fuktboost eller om du behöver jobba på spänsten i huden. Microneedling används bland annat för att reducera ärrbildning då man stimulerar ellastin och collagenbildningen i huden. Efter behandlingen: En lätt rodnad som lägger sig efter ca 30-60 min samt att ibland kan en lätt flagning ske dagarna efter.

 

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING 60min | 820Kr

En behandling som passar alla! Rengöring, peeling och mask samt en lättare portömning. Plockning av bryn om så önskas. Lägg till en AHA-peeling 250Kr Lättare microdermabration 200Kr

 

ANSIKTSBEHANDLING MINI 30min | 435Kr

En quickfix med rengöring peeling och ansiktsmassage. Passar dig som har lite tid eller kanske i samband med din frans och brynfärgning. Sedan är du redo för en ny make up eller kanske en nattcreme. OBS Ingen AHA

 

ANSIKTSBEHANDLING med frans och brynfärg 75min | 1070Kr

En klassisk ansiktsbehandling med lättare portömning samt frans- och brynfärg. OBS Ingen AHA

 

DJUPRENGÖRANDE/ PORTÖMNING

PORRENGÖRING 60min | 865Kr

Djuprengörande behandling med EXUVIANCE Booster och ultraljud.

Rengöring, ånga, portömning lugnande mask samt avslutande produkt anpassad efter din hud. OBS ansiktsmassage endast om tiden räcker till. Boka 80 min om du vet att det är myckat att tömma i huden.

 

PORRENGÖRING 80min | 1070Kr

Djuprengörande ansiktsbehandling med EXUVIANCE Booster och ultraljud.

Välj denna om du vet att det är mycket att portömma. Brynplock och ansiktsmassage om tiden räcker till.

 

PORRENGÖRING Ungdom 60min | 650Kr

Portömning anpassad för den som inte varit på behandling tidigare. Tänk på att den första ansiktsbehandlingen kan sätta i gång huden. Det här är en normal reaktion, och den lindras om du har bra eftervårdande produkter hemma och använder dem på rätt sätt. Jag rekommenderar lämpliga produkter samt talar om hur de används, och hur du får en bra hudvårdsrutin hemma.

 

BEHANDLINGAR MED AHA-SYRA

EXUVIANCE AHA-behandling 30min | 595Kr

En expressbehandling med Exuviance Booster och AHA-pensling.

En AHApeeling som återupplivar din hud, Ökar cellförnyelsen triggar collagenet samt reducerar pigmenteringar, du får bättre effekt av dina hemprodukter som lättare går ner i huden då gamla döda hudceller är bortpeelade.

 

EUVIANCE AHA-behandling 75min | 1225K

Som en klassisk ansiktsbehandling med Exuviance Booster och AHA- peeling.

Rengöring,AHA-PENSLING, ånga, lätt portömning, massage,mask och avslutande produkt. En AHApeeling som återupplivar din hud, Ökar cellförnyelsen triggar collagenet samt reducerar pigmenteringar, du får bättre effekt av dina hemprodukter som lättare går ner i huden då gamla döda hudceller är borta.

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR KOMBINERAT MED MASSAGE

SÅFIN LYX 105min | 1385Kr ( mesta behandlingen för bästa priset)

Ansiktsbehandling för dig som behöver koppla av. Behandlingen börjar med 25 min ryggmassage. Därefter en ansiktsbehandling anpassad efter din huds behov. Plus färgning av fransar och bryn.

 

SÅFIN LYX 90min | 1215Kr

Ansiktsbehandling för dig som behöver koppla av. Behandlingen börjar med

25 min ryggmassage, därefter en ansiktsbehandling anpassad efter din huds behov. TIPS! Lägg till en AHA-peeling 250Kr

 

ANSIKTSMASSAGE 30min | 430Kr

Ansikte och nackmassage som börjar med rengöring av ansiktet. Fuktgivande massagekräm samt avslutande anpassad ansiktsprodukt.

 

JAMELAS GULDLOCK 45min | 495Kr

När du endast vill njuta av den återfuktande samt lystergivande Guldmasken. Rengöring, peeling,mask, perfekt innan en fest eller när du vill ge dig själv en stund i stilla ro. Guldmasken kan också kombineras med en längre ansiktbehandling. Tips! lägg till en handmask och handmassage (100kr).

SÅFIN HUDVÅRD Kajsa Bälter AB

Engelbreksgatan 16 A 791 62 Falun Telefon: 072-222 79 17