OM MIG

Jag vill ge en stunds avkoppling samt lugn och ro

 

Du är så fin, det säger jag ofta till mina kunder, för att de är det! Jag har lyckan att få jobba med det jag gillar mest, att få mina kunder att må bra och ge en behandling som uppskattas och gör skillnad. Såfin är en liten salong som har fokus på behandlingar..

 

Att må bra med sig själv är viktigt, att hitta ett sätt att koppla av på gör skillnad. Kan du då samtidigt få en skön ansiktsbehandling hoppas jag det boostar både ditt inre och yttre.

Att vara bekväm med sin hud, det vill jag att alla ska få vara, huden är ett viktigt organ och den berättar mycket om hur vi mår samt att den är vårt viktiga skydd mot vår yttre miljö.

Att hitta rätt produkter gör att det blir lättare att underhålla sin hudvårdsrutin och känna att den gör skillnad. Fråga mig gärna om din hud, jag gör alltid mitt bästa för att svara och har jag inte svaret tar jag reda på så mycket jag kan för din skull.

 

Jag utbildade mig till auktoriserad- och cideskodiplomerad Hudterapeut på Elisabeth Skolan i Stockholm efter det att jag jobbat som certifierad och diplomerad massör i några år. Jag kände att massöryrket var lite för tungt men ville jobba med friskvård, då ledde det ena till det andra och det är jag fortfarande tacksam för. 2009 flyttade jag och min familj tilli Falun och sedan oktober 2016 driver jag salong Såfin Hudvård.

 

Hos mig kan du köpa dina hudvårdsprodukter, både i samband med din behandling eller vill du bara kika in och köpa din favoritkräm så går det också bra.

 

Just nu har jag Exuviance som huvudmärke, Clinicare som jag använder i mina microneedle behandlingar, Elleebana Lash Lift, Jamela guldmask och LuxMe Konjac Sponge som gör huden ren och sammetslen. Samtliga märken finns till försäljning.

 

Varmt välkommen till mig / Kajsa

 

SÅFIN HUDVÅRD Kajsa Bälter AB

Engelbreksgatan 16 A 791 62 Falun Telefon: 072-222 79 17